Rólunk

Soha ne legyen rá szükség, de jó, ha elkísér mindenhova.

2016-ban hoztuk létre a SoleCall Kft-t azzal a céllal, hogy forradalmasítjuk a személybiztonsági alkalmazások piacát.

világon egyedülállóan a SoleCall alkalmazással van lehetősége a bajba jutottnak arra, hogy bármilyen nem várt vészhelyzet esetén – legyen az a személyes biztonságával, vagy egészségével kapcsolatos – kézi beavatkozás nélkül adjon le vészjelzést az okos telefonján keresztül.

A legjobb védekezés a támadások ellen a megelőzés, de ha sehogy sem tudjuk elkerülni a vészhelyzetet, jobb, ha a SoleCall alkalmazás is velünk van.

A forradalmian új technológiának köszönhetően a vészjelzés elküldése támadás vagy hirtelen rosszullét esetén is azonnal végrehajtható, így valós időben indulhat el a segítségnyújtás, ami akár életeket is menthet.

A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk az esélyegyenlőségre is, ezért az alkalmazás a fogyatékossággal élők, különösen a hallássérültek és az afáziások számára is könnyen használható.

Csapatunk

Nagy Gergő Attila

alapító & ügyvezető igazgató

A SoleCall ötlete egy magyarországi tragikus esemény kapcsán született meg bennem. Az volt az elképzelésem, hogy olyan személybiztonsági alkalmazást alkossunk, ahol az aktiválási módok egymást kiegészítve, mindenkori vészjelzési képességet biztosítanak. Hosszú és akadályokkal teli út vezetett a kézi beavatkozás nélküli vészjelzés megvalósítása felé, ezért nagyon büszke vagyok rá, hogy a világon ez először nekünk sikerült. Azóta küldetésemnek érzem, hogy az esélyegyenlőséget is szem előtt tartva, a SoleCall egyedülálló technológiája által a világ minden pontján javulhasson az emberek biztonságérzete.

Dr. Danyi Csaba

alapító & jogi tanácsadó

Büntető ügyekben járatos ügyvédként, napi szinten találkozom olyan esetekkel, ahol egy valós idejű vészjelzési lehetőség akár életeket menthetne. Büszke vagyok arra, hogy Gergő engem kért fel elsőnek társaként, és munkámmal hozzájárulhattam ehhez a nagyszerű alkalmazás megvalósulásához.

Dr. Németh Géza

alapító & IT tanácsadó

A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett, Akadémiai Díjas habilitált egyetemi docens

„Munkámból adódóan rengeteg tehetséges ember vesz körül, én pedig azon vagyok, hogy megfelelő iránymutatással a legtöbbet hozhassák ki magukból. A SoleCall tökéletes mintapéldája annak, amikor az innováció az emberek szolgálatába áll, hiszen a biztonságérzet az egyik legalapvetőbb emberi igényünk. Jövőbe mutató fejlesztésünk a klasszikus vészjelző eszközöket hatékonyabb és gyorsabb megoldással egészíti ki. Külön örömömre szolgál, hogy megoldásunk hiánypótló a beszédsérült emberek vészhelyzeti kommunikációja számára.”

Dr. Gyires-Tóth Bálint

alapító & IT tanácsadó

Elméleti és gyakorlati szempontból is valódi kihívásnak tartom, hogy a mesterséges intelligenciát kritikus élethelyzetekben is segítségül hívjuk. Megvalósításunk lehetővé teszi kézi beavatkozás nélkül a vészjelzés képességét, mely egyedülálló a szegmensben.

Czeba Bálint

alkalmazásprogramozó

A BME gépi tanulási folyamatokra szakosodott hallgatójaként, nagy megtiszteltetésként ért, mikor értesítettek, hogy én is részt vehetek a SoleCall alkalmazás fejlesztésében. Boldog vagyok, hogy tagja lehetek a SoleCall csapatnak, hiszen teret kapnak az ötleteim, a szakmai kihívás miatt elméleti és gyakorlati képességeim folyamatosan fejlődnek és közben fontos célokért dolgozunk.

Sajtómegjelenések

“…a személybiztonsági alkalmazások piacát forradalmasító SoleCall...”

Széchenyi 2020