Szolgáltatások

Basic

Az alapcsomag mindkét aktiválási módot tartalmazza. Alap esetben mind a kézi vezérlésből (SoleCall Palm), mind a lábdobogás vezérlésből (SoleCall Beats) származó vészjeleket az alkalmazásban beállított biztonsági kapcsolatok kapják meg.  A biztonsági kapcsolatként családtag, illetve személyes ismerős, barát adható meg.

Premium 

A Prémiumcsomag szolgáltatás keretében a vészjelek kezelését, illetve helyszíni kivonulást (Magyarország területén), a közel országos lefedettséggel bíró Biztonsági Partnervállalat biztosítja.

Prémiumcsomag választása esetén a Felhasználó vészjelzése a SoleCall Kft-vel szerződéses kapcsolatban álló Biztonsági Partnervállalat rendszerébe érkezik be. A Biztonsági Partnervállalat 24 órás diszpécserszolgálatot és járőr szolgálatot üzemeltet. A Biztonsági Partnervállalat, mint alvállalkozó tevékenységének alapját a SoleCall Kft. és a Biztonsági Partnervállalat között létrejött együttműködési megállapodás képezi, mely keretében a Biztonsági Partnervállalat a következőket vállalja : 24 órás diszpécser-szolgáltatás, illetve kiszállás lakott területek és azok vonzáskörzetében 10 percen belül.

 

Biztonsági Partnervállalat díjai

A Biztonsági Partnervállalat külön díjakat számíthat fel téves riasztásból eredeztethető helyszíni kiszállás esetén.

Széchenyi 2020